velkommen


til praha

La meg ta deg på en tur og fortelle deg hvorfor blir byen så mange kalt som eldgammelt, hundretårnet, gyldent, berømt og ikke minst heroisk.

La oss se på bevegelige gater og kroker. Vi vil huske dens store fortid og betydelige tilstedeværelse. Vi vil bli kjent med kulturminnene og se etter steder hvor du kan ha det hyggelig og hvor du kan slappe godt av.

Jan Werich

tsjekkisk skuespiller, forfatter og produsent

trivselsskapende / ENGASJERENDE / kunnskapsrik

HUNDRESPIRET PRAHA

Kundens mål og målgruppens behov og ønsker er de viktigste retningslinjer i forberedelse av mine guideturer i Praha.

EVENTYRLIG

Jeg elsker det jeg driver med og hard innsats og profesjonell støtte er derfor en selvfølge. Kunden skal bare nyte turen.

trivelig opplevelse – noe nytt på morsomt måte


I guidetjeneste mine fokuserer jeg hovedsakelig på personlig og interaktiv tilnærming med tanke på prioritering av målgruppen og innhold av veldig høy kvalitet.

VI HJELPER DEM SAMMEN Å trives

Tsjekkia har en lang historie og mange fine tradisjoner. Spesielt hovedstaden Praha har mye å by på. Her blandes en rekke arkitektoniske stilarter og hver bygning og område er forbundet med masse historier. Noen av dem er faktabaserte, men det finnes også mange av dem som er innhyllet i mystikk. Kort sagt – noe for enhver smak. La oss velge det beste for hver enkelt … eller for alle sammen …