WWW.JENTEPLUSS.COM

Når jeg lærer et språk, må det være gøy. Ellers går det rett og slett ikke. Og ja, det stemmer -  noen ting liker jeg bedre enn de andre, men om jeg bruker mest tid på det som er mest moro - i min tilfelle snakker vi om å se på filmer eller dokumenter i det språket, jeg har lyst på - klarer jeg å holde motivasjon alltid høyt oppe.

Det er også viktig å vite hvorfor man vil lære akkurat det bestemte språket. Noen mennesker liker å reise og vil være i stand til å kommunisere med de innfødte, mens andre vil lese bøker til favorittforfatterne sine på originalspråket ... Jeg lærer språk hovedsakelig for å hjelpe andre mennesker ved å gjøre det jeg liker aller best.

TRE PRINSIPPER

På en morsom måte, ofte og med fullt engasjement

Den siste brikke i det hele moro-formål-basert puslespillet er: å ha et bra system. Det vil si en samling av noen rutiner, som vil holde en person på rett vei. For meg er de mest effektive rutiner:  å se på noe jeg er interessert i (selvfølgelig med audio i det språket, jeg vil lære), oppfatte ord hovedsakelig ved å lytte og gjenta dem, utføre interaktive oppgaver og å lære grammatikk ved å plassere den helst i en historisk sammenheng.

JENTE+27

«Jo flere språk du kan, jo mer menneskelig blir du»

 

– Tomáš Garrigue Masaryk

Når jeg lærer et språk, må det være gøy. Ellers går det rett og slett ikke. Ja det er sant - noen ting liker jeg bedre enn de andre, men om jeg bruker mest tid på det som er mest moro - i min tilfelle snakker vi om å se på filmer eller dokumenter i det språket, jeg har lyst på - klarer jeg å holde motivasjon alltid høyt oppe.

ta gjerne kontakt med meg

1. MÅNED

2. MÅNED

3. MÅNED

4. MÅNED

5. MÅNED

6. MÅNED