Akkreditert guide – Praha / Tsjekkia


JENTEPLUss

Hva skal man tilby besøkende først i denne vakre og sjarmerende „byen med de hundre spir “? Det kommer selvfølgelig an på hvem som spør. Noen vil helst foretrekker en spasertur gjennom den berusende labyrinten av trange brolagte smug, hvor det er så lett å bli fortryllet av ulike arkitektoniske stiler. En annen vil heller dra til den storslagne Prahaborgen med en gang. Men uansett hvilken vei du velger å ta til slutt, vil jordnære puber og rikt utsmykkede kafeer vente på deg overalt, samt som banebrytende kunst og en slags magisk atmosfære.

Jentepluss

PRAHA PÅ to DAGER

trivelig opplevelse – noe nytt på morsomt måte


I guidetjeneste mine fokuserer jeg hovedsakelig på personlig og interaktiv tilnærming med tanke på prioritering av målgruppen og innhold av veldig høy kvalitet.

VI HJELPER DEM SAMMEN Å trives

Tsjekkia har en lang historie og mange fine tradisjoner. Spesielt hovedstaden Praha har mye å by på. Her blandes en rekke arkitektoniske stilarter og hver bygning og område er forbundet med masse historier. Noen av dem er faktabaserte, men det finnes også mange av dem som er innhyllet i mystikk. Kort sagt – noe for enhver smak.